Recension: Covergirl Lashblast Volume Mascara

När jag var i USA i våras fick jag med mig denna mascara hem. Jag har hört såååå mycket positiva ord om denna från skönhetsvloggare på Youtube och kunde inte motstå när jag gick förbi den i affären.

IMG_8506

Lashblast Volume Mascara utlovar den ultimata ”big-lash looken”. Både borsten och formulan är patenterade och mascaran är även enligt Covergirls hemsida hypoallergenisk vilket vad jag kan läsa mig till innebär att tillverkaren har vidtagit åtgärder för att minimera risken för allergi.

IMG_8508

Borsten är av större modell och betydligt tjockare än en traditionell borste vilket jag i början tyckte var lite krångligt men när jag väl vande mig vid den var bekymret borta 🙂

Levererar den då?

Det vill jag verkligen påstå att den gör! Vilken fantastisk mascara! Om du är ute efter volym så är detta mascaran för dig! Volymen är påtaglig och inte nog med det så ger denna mascara jättebra längd också! Formulan håller bra under dagen, den smular inte alls på mig.

Det enda dåliga jag kan komma på är att Covergirl inte är så lättillgängligt i Sverige. Vad jag vet säljs Covergirlcraycray.se (kommentera gärna om du vet fler ställen där vi i Sverige kan få tag på Covergirl)

Däremot vet jag att Covergirl och Max Factor är samma företag, de ägs av samma bolag och produkterna är identiska förutom när det kommer till namn och utseende. Covergirl Lashblast Volume Mascara är exakt samma produkt som Max Factor False Lash Effect Mascara och den är ju lättillgänglig här i Sverige! Du kan hitta märket på H&M, Lindex, Åhlens mm. Dock är ju prisskillnaden mellan de två märkena markant!

SLUTSATS
PRIS: ca 149 kr
VAR: se förklaring i texten ovan
KÖPA IGEN: Ja!!!!
BETYG: ♥♥♥♥♥

Annonser

En reaktion på ”Recension: Covergirl Lashblast Volume Mascara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s